-

 

Follow on Bloglovin

Content

dinsdag 4 december 2012

I heart this: Winter

Yay! Ik ga starten met een wekelijks artikel: I heart this. I heart this zal een blogpost zijn met inspirerende en leuke afbeeldingen van dingen waar ik op dat moment zin in heb. Makeup, mooie mensen, fashion, beauty of andere dingen. Misschien wel kittens, vlechten of plekken op de wereld. Ik ben zelf gék op leuke afbeeldingen van Tumblr of mijn persoonlijke favoriet: We Heart It. Vandaag is het onderwerp, de winter. Want ja, het is net december..

Sommige mensen háten de winter. Vind ik ergens ook logisch, want het grootste gedeelte van de dag is het koud, regent het of sneeuwt het, als het heeft gesneeuwd is het glad, al je jassen zijn te dun tenzij ze 200 euro hebben gekost, het is nog steeds koud als je binnen komt, de verwarming moet hoger dus ben je meer geld kwijt en ga zo maar door. Ben ik het ook mee eens, maar ik vind de winter ergens ook erg leuk. Laten we het zo zeggen: ik heb niks tegen de winter. Alleen tegen de kou. Maar in de winter heb je de leukste feestdagen van het jaar en heb je lichtjes, warme chocolademelk, dekentjes, gezelligheid, kaarsjes en KERST. Kerst is ge-wel-dig. 
Dus dit is een blogpost vol met heerlijke inspirerende en gezellige plaatjes over de winter. Gewoon, omdat het kan. Kijk, ik kan er nog geen kerst-blogpost van maken want die moet nog komen, gewoon met alléén maar afbeeldingen die met kerst te maken hebben. Maar nu eerst: waarom ik de winter toch wel een beetje leuk vind.

3 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.