-

 

Follow on Bloglovin

Content

zaterdag 15 december 2012

My 2012 in pictures

Een terugblik artikel, geïnspireerd op de artikelen van lieve Lois en Sharon, alleen dan anders. Mijn terugblik wordt meer op de dingen die ik heb gedaan en gezien. Hun artikelen zijn héél inspirerend (en hun blogs zijn leuk!) en ik vond het idee van een terugblik ook leuk. Dus, here it goes.

Mijn 2012 was eigenlijk heel erg leuk. Tuurlijk zijn er momenten geweest van verdriet en periodes geweest waar ik het moeilijk mee heb gehad, maar ik heb bepaalde dingen achter me gelaten en heb erg genoten van het afgelopen jaar. Ik heb bepaalde doelen bereikt en er zijn dingen gebeurd waar ik zó dankbaar voor ben (yes, yooyu) en ik heb gewoon hele geweldige mensen (Karkel, lilo, lolly, sjans, blond, de liefste, andere vrienden en vriendinnen en mijn geweldige familie en gezin) om me heen die het leven erg leuk maken.

Dus, bij deze, mijn 2012 in foto's en kleine verhaaltjes voor degene die graag willen weten hoe ik tegen het afgelopen jaar aankijk.Mijn 2012 begon met een tripje naar Barcelona met BFF Lisa. Ik gaf dit tripje voor haar verjaardag, we gingen vijf dagen lekker cultureel doen en shoppen in het bruisende Barcelona. Ik was er nog nooit geweest, en vond het geweldig! 

I reconnected with some gorgeous girls.

Mijn leven bestond uit scriptie schrijven. Begin 2012 zat ik in het midden van mijn vierde jaar op mijn HBO opleiding pedagogiek, dus was het tijd voor een eindscriptie. Dit betekende veel onderzoek doen, interviews houden en data bijhouden. Heel erg leerzaam, heel veel werk en op heel veel momenten ook héél saai. (En ja, ik spaar fruitstickers op mijn laptop. Call me crazy.)

Mijn zus kwam terug van vier maanden reizen in Azië. Ik had haar ontzettend gemist, mijn zus is meer dan een zus, she's my rock, my person. Maar het was natuurlijk ontzettend gaaf wat ze had gedaan en ik was ook erg trots op d'r. (Maar wel een beetje ego, want ik was weer blij dat ze thuis was.) Ik had met mijn broertjes getracht een welkom-thuis taart te maken....

Mijn favoriete band was weer in het land. Love ya, Snow Patrol.

Het WK was dit jaar ook. Wooeeeh! Awesome stuff. We hebben het heel fanatiek gevolgd, maar we verloren... Helaas.

Ik begon een samenwerking met Rachel Louise, een beginnend artieste. Ik heb haar visagie nu een aantal keer gedaan, met shoots, een videoclip en wat optredens. Echt heel leuk! Check her out (ze staat ook op mijn portfolio pagina), ze is echt ontzettend getalenteerd.

Zomervakantie naar Portugal! We waren 8 dagen in Cascais, 30 minuten van Lissabon af. Wat een super leuk land was Portugal! Ik ben zeker van plan om terug te gaan, de omgeving was mooi, het eten was lekker, het weer was prima en de mensen zijn ontzettend gastvrij. Oh, en je kunt goed shoppen in Lissabon. Oók belangrijk!

Ik bezocht een aantal leuke festivals met mijn festival partner-in-crime Janssss. Heerlijk, die festivals in de zomer! In het zonnetje lekker genieten van muziek. Normaal zou ik ook naar Pinkpop gaan - maar dat ging helaas niet door. Dus het werden de dansfestivals dit jaar, volgend jaar weer!

Jaaaa! Coldplay in het land! Dit gaf ik mijn sweet sis cadeau voor d'r verjaardag en samen gingen we naar het geweldige openlucht concert op het Malieveld in Den Haag. Ik heb nog nooit zo'n tof concert meegemaakt. We zijn een stel lucky b*tches, want ze stoppen nu voor drie jaar met optreden. 


En toen was het zover.. Afgestudeerd! Bachelor of Social Work in the pocket, ik was officieel HBO-pedagoog. Wat een goed gevoel gaf dat, ik ben weinig keren zó trots op mezelf geweest. 

Ik begon met werken bij mijn nieuwe fulltime job, waar ik nu nog steeds werk en het erg naar mijn zin heb. Het eerste cadeautje dat ik kreeg was een flesje wijn (lekker yooyu!)

Ik ging verhuizen van mijn 25m2 studentenhuisje naar een echte woning! Wel gewoon in Haarlem, maar echt een kleine woning met twee verdiepingen, dus met een trap! En met een tuin! Ik heb nooit spijt gehad van deze keuze, wat een heerlijk huis heb ik nu.
Kort daarna was ik jarig en werd ik 21. Ik kreeg op 13 oktober mijn allereerste surprise party, georganiseerd door mijn zus, vriend en Lisa. Ik wilde er altijd al eentje meemaken en ik vond het ge-wel-dig. Ik schrok héél erg want ik verwachtte het absoluut niet. Mijn zus trok me bij aankomst een Sneeuwwitje jurk en strik aan, omdat het thema 'Disney' was. Heel passend bij mij, het was zo leuk. Er waren zoveel mensen en bijna iedereen was verkleed, iets wat ik echt niet zou hebben verwacht. Lieve allemaal, bedankt voor het superleuke feestje! You are awesome.

Ook vertrok ik naar Londen met een heel lief meisje! Dit is al zo vaak terug gekomen op PP, omdat we hebben gevlogd en omdat we shoplogs hebben opgenomen. Londen was zo ontzettend leuk, echt heel erg lekker om er nog even tussenuit te gaan. Shoppen, eten, genieten! 

Naast al deze leuke dingen, heb ik nog meer leuke dingen gedaan! Check wat random foto's hieronder (klik voor vergroten) omdat ik nog heel veel leuke dagjes en avondjes heb gehad in 2012 die zeker een plekje in dit artikel verdienen.Inmiddels is het alweer december, midden december zelfs. Over anderhalve week is het alweer kerst, daarna komt oud & nieuw en dan is het weer 2013. Ik heb een erg leuk jaar gehad, met up en downs, maar vooral veel ups. Wat een geweldige mensen zijn er in mijn leven en wat doe ik leuke dingen. Ik vind het belangrijk om lekker bezig te zijn, mijn eigen ding te doen, tijd te besteden met mensen om me heen, maar ook speelt mijn werk en eventuele toekomstplannen ook een grote rol!

Voor 2013 heb ik heel wat in petto. Ik blijf gewoon werken, maar in februari begin ik in een nieuwe functie (yay me!), ga ik nog meer genieten van mijn huisje, heb ik nog een aantal doelen die ik wil halen en ga zo maar door. Er is één ding in 2013 waar ik naar toe leef: ik ga 3,5 week naar Australie met mijn vriend naar zijn familie. Hiervoor ben ik nu hard aan het sparen en naar toe aan het leven, want wanneer krijg ik nog zo'n kans? Zo ontzettend gaaf.

Dusja. Eigenlijk is mijn leven wel heel erg leuk. Ieder heeft wel eens zijn rotjaar (2011 was dat voor mij) maar niemand moet ooit vergeten dat elke down ook weer met een up komt. Karma. Bepaalde momenten zijn ook hele grote leermomenten, want van fouten of vervelende dingen kan je leren. Mensen om je heen zijn een houvast, familie is onvoorwaardelijk en liefde zit overal in de wereld. Lekker zweverig! Een fijn 2013 gewenst, alvast. :-)

4 reacties:

 1. Wat een ontzettend leuk foto-overzicht! Ik volg je blog nog helemaal niet zo lang, dus nu kan ik je een beetje leren kennen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan alleen maar zeggen hoe trots ik op je ben. I love you babe <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In 2011 had ik ook best een rot jaar, zoveel mensen overleden in een korte tijd.
  Je hebt nu een heel leuk jaar achter de rug gehad en super leuke foto's allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben super trots op je Kel! En 2013 wordt vast alleen nog maar beter! :D love youu

  BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.