-

 

Follow on Bloglovin

Content

zondag 2 december 2012

Tarte Fantastic Foursome Amazonian Clay blushes


De Amazonian Clay blushes van Tarte zijn inmiddels een enorme hit in beautyland. Ze schijnen echt geweldig te zijn, het is erg bijzonder om te zien hoeveel mensen verliefd zijn op deze blushes. De Amazonian Clay blushes beloven 12 uur lang te zitten (en ja, deze blush blijft zeker de hele dag op zijn plek zitten) en zouden je een flawless finish moeten geven. Een Amazonian Clay blush is gemaakt met klei van de Amazone rivier, wat zou moeten zorgen dat de huid niet snel vet wordt en poriën minder zichtbaar zouden moeten zijn.


Deze set is de holiday set, dus speciaal voor de feestdagen. Toen Kelly (ja van Kellista ja) naar New York ging, vroeg ik  of ze een Tarte blush voor me mee wilde nemen, maar ze vertelde me toen over deze set. Precies die dag zag ik deze set langskomen in een Youtube filmpje. Dus ja, neem maar mee hoor Kel! 

Er zitten vier blushes in vier basiskleuren. 
Stellar, een warme middenbruin met een lichte shimmer die je kan gebruiken als bronzer, maar ook als blush. 
Magic, een mooie matte klassieke koraalkleur die de meeste mensen heel goed zal staan. 
Fantastic, een héle koele roze (die voor mij véél te licht is) maar de koele huidjes zeker beter zou staan. 
Angelic, een hele mooie shimmery highlighter, die universeel ook erg mooi is.


De blushes zijn ongeveer 3 gram, de helft van de originele Amazonian Clay blushes. Je krijgt vier blushes en ik vind het wel fijn dat ze wat kleiner zijn. Ik maak ze toch nooit op, zoveel blushes heb ik. Plus, deze blushes zijn ideaal als ik een visagie job heb. Vier universele kleuren die lang blijven zitten, heel handig!

Stellar

Stellar


 Magic

Magic


Fantastic

Fantastic


 Angelic

Angelic

Dat zijn ze! Ik ben heel blij met de set, ondanks dat Fantastic véél en véél te licht en te koel is voor mijn gele huid, wat ook heel goed op de foto te zien is. De andere drie vind ik echt geweldig. Ik ben momenteel ook helemaal into bruine/nude blushes (Nars Madly anyone?) dus Stellar vind ik erg mooi. Angelic is ook prachtig met een licht opvallende gouden shimmer, maar als je hem subtiel aanbrengt is het heel mooi en licht. 
De set is 35 dollar, omgerekend heb ik 27 euro betaald. Tarte is helaas niet internationaal verkrijgbaar, momenteel alleen nog maar in de VS en Canada. En ja, ze staan wel op Ebay, als je zin hebt om het dubbele te betalen. Misschien een kwestie van goed zoeken! 
1 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.