-

 

Follow on Bloglovin

Content

donderdag 4 november 2010

Beauty Ramble 04/11/10: MAC, Londen en nog meer onzin

Oké ik wil even gewoon van alles kwijt over make-up. Soms moet ik dat gewoon even doen, even een hele waslijst maken van mijn gedachten over make-up.. heerlijk.

Bijvoorbeeld over de nieuwe MAC collecties die eraan komen. Tartan Tale is natuurlijk degene die het snelste er is, de kerst collectie met de Schotse ruit! Zelf ben ik echt geen fan van de schotse ruit, ik vind het helemaal niks. Ik hoef zoiets niet om de verpakking. Als de binnenkant heel erg fijn en mooi zou zijn zou ik er nog wel voor willen gaan! 
Er is maar 1 ding wat ik écht wil, en dat is de set pigments Smoky Thrillseekers. Ik zal een foto posten, die komt van Temptalia


Oh ik ben er helemaal weg van.. Het zijn hele mooie, redelijk neutrale kleuren. Wat ik ook leuk vind is dat je de pigments voor veel meer kan gebruiken dan bijvoorbeeld oogschaduw. Je kan het ook pressen zodat je een vaste oogschaduw hebt, je kan het mengen met een doorzichtige nagellak en dan heb je een nagellak.. van alles. Ook vind ik de lipsticks wel mooi, maar ik mag dat éigenlijk niet kopen. De pigments setjes komen helaas pas 4 december uit, dus ik zal tot dan moeten wachten. 

Wat wil ik nog meer vertellen.. Ik heb onlangs een MAC 129 kwast gekocht! Dit is een blushkwast die ik al een tijdje wil. Hij is alleen erg duur in Nederland, hij kost 37 euro bij de counters. Ik had voor mijn verjaardag gelukkig wat Douglas bonnen gekregen dus ik heb hem uiteindelijk gescoord voor 14 euro! Ik ben er ontzettend blij mee. Het is een ontzettend functionele kwast voor poeder. Je kan er niet alleen blush mee aanbrengen, maar ook poeders of bronzers. Ideaal, toch?

Ik ga binnenkort naar Londen. 17 december zit ik daar! Ik ga samen met mijn vriend van vrijdag tot maandag. Ik wil al een tijd naar Londen, om te shoppen, even sightseeing te doen en ook voor de productjes die ik daar kan kopen! Eindelijk Urban Decay en Nars schappen zien, ik ben zo benieuwd! Wil eigenlijk toch wel wat Nars meenemen omdat het een onwijs mooi merk is.. Ook ben ik erg benieuwd naar de winkel Boots, omdat ze daar ook veel cosmetica en huidverzorging kopen. Ik wil eigenlijk ook wel wat van Neutrogena proberen. Genoeg te bekijken dus!

Even denken.. heb ik nog wat leuke dingen gekocht laatst? Ik heb 5 lakjes binnen van OPI van de Burlesque collectie, waar ik ontzettend blij mee ben! Hier komen ook nog genoeg posts over. Verder heb ik best rustig aan gedaan deze maand, heb ook een winterjas gekocht en wat andere spullen dus ik moest even rustig aan doen met mijn geld. Maar deze zondag ga ik weer naar MAC, dus hopelijk wat dingetjes bekijken en doen, duimen dat ik toch niet teveel uitgeef, want ik heb niet zoveel geld. 

Nou, zover mijn beauty ramble. Daar had ik even zin in.

4 reacties:

  1. Wauw! Dat setje met MAC pigments is echt geweldig! Ik wil ook!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, die pigments zijn echt prachtig. Maar Londen? Wat leuk. Liefs, xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke post Kell :)
    Van mij mag je zo'n Beauty Ramble wel vaker doen!
    Oh en maak eens wat meer mugshots van je pretty face, men. Ik word duizelig, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke post Kell :)
    Van mij mag je zo'n Beauty Ramble wel vaker doen!
    Oh en maak eens wat meer mugshots van je pretty face, men. Ik word duizelig, haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.