-

 

Follow on Bloglovin

Content

donderdag 23 december 2010

Tutorial: Kerst look #2 - Rood met goud

Kerstlook
#2: Rood met goud

De tweede look zoals beloofd. Deze is redelijk fel, weer met flink wat goud en rood en een tikje groen erin. 


Lees gauw verder voor de fototutorial!
 We beginnen met een basis - dit is Painterly Paint Pot. Breng deze aan op je gehele ooglid. 

 Breng dan een gouden oogschaduw aan - hier gebruik ik Goldmine van MAC. Daarna heb ik een laag van een glitter eyeliner opgedaan, ook goud. Ik ben een beetje uitgeschoten zie je linksboven, maar dat heb ik daarna weggehaald. Je hebt dan een extra gouden laag, wat erg goed opvalt. 

 Ik heb, voordat ik rood op ga brengen, de look warmer gemaakt met Woodwinked van MAC. Dit zorgt ervoor dat het eindresultaat mooi warm is. Ook heb ik Goldmine op mijn onderste wimperrand aangebracht. 

 Hier heb ik eerst een glitterende rood aangebracht uit het 120 palette en toen een felle kleur rood aangebracht in mijn buitenste ooghoek - deze was mat dus hij valt goed op. 

 Daarna mengde ik een rood met een heel klein beetje zwart en heb ik zo de look wat donkerder gemaakt en alles goed uitgeblend. Ook heb ik deze kleuren geblend met de goud op mijn onderste wimperrand. 

 Hier heb ik weer de Urban Decay Zero aangebracht op mijn waterlijn en een donkergroene eyeliner aangebracht om in de kerstsfeer te blijven. Dit was eentje die ik heb gereviewed - hier

Dit is de look als hij klaar is na wat mascara. 

5 reacties:

 1. Yeah dit doe ik ook vaak! Alleen als rode oogschaduw gebruik ik Cranberry.
  Heel leuk idee, die donkergroene eyeliner!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah deze vind ik heel mooi Kell :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook deze look is weer heel mooi gedaan. I like the way you putted on the make-up. Vooral de rode kleur springt goed naar voren.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.