-

 

Follow on Bloglovin

Content

zondag 12 december 2010

NOTD/review: Models Own - Vintage Pink


Vandaag weer een NOTD! Ik ben best wel heel erg gek op nagellak, en ik heb eigenlijk nooit nagellakloze nagels. Ik heb eerder van het merk Models Own gehoord, dus ik was wel benieuwd naar de lakjes. Je kan ze online kopen, maar ze verkopen ze ook bij de River Island. 


Ik was een paar dagen terug bij de River Island en zag een prachtig lakje staan, Vintage Pink. Het is een soort van oud-roze bruinige kleur en ik had hem al eerder zien staan. 


Dit is de swatch op internet, en als je kijkt naar het flesje dat ik vond op internet is het heel anders! De kleur ligt in werkelijkheid er tussen in. Hij is iets rozer dan de swatch en iets bruiner dan het plaatje van het potje. 
Hieronder zie je een swatch op mijn nagels.


Zoals je ziet komt de kleur uit het potje heel erg overeen met de kleur op je nagels, iets wat ik heel fijn vind. Het is altijd zonde als je een nagellakje koopt omdat je de kleur heel mooi vind en wanneer je je nagels lakt je erachter komt dat de kleur op je nagels toch niet helemaal hetzelfde is. 

Ik vond deze lak niet heel fijn lakken. Hij was heel dik en best wel druiperig. Het was ook genoeg na één laagje. Hij droogt wel ontzettend snel - sneller dan andere lakjes die ik heb. Wanneer hij is opgedroogd zie je ook niet meer dat de lak best wel dik is, wat ook fijn is. 
Kortom, ik ben best wel tevreden over dit nagellak merk en ga zeker meer kopen!

5 reacties:

 1. Jammer dat die niet fijn lakt, maar ik vind het wel een heel mooi lakje. Ook komt de kleur inderdaad overeen met het potje zelf. Leuk hoor.
  Ik kende het merk nog niet.
  Liefs, xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi Lakje!
  Zou je misschien een foto van je nagellak stash willen maken? :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ja ik kan binnenkort wel een foto maken van mijn nagellak stash en er een post over schrijven! :D Met plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje!
  Hoe blijft de lak zitten en wat heb je ervoor betaald? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vroeg me al vaker af wat voor de kwalteit deze hadden :)

  BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.