-

 

Follow on Bloglovin

Content

donderdag 23 augustus 2012

7 deadly sins of beauty


Omdat ik een fervent Youtube-kijker ben (denk héél veel beautygurus) ben ik deze tag ontzettend vaak tegengekomen. De tag gaat over de 7 sins of beauty: beauty zondes gebaseerd op de normale zondes: Trots, hebzucht, jaloezie, lust, gulzigheid, woede en luiheid. Er worden op basis van deze zondes vragen gesteld over mijn beauty regime. Let's begin!

Hebzucht: Wat is je duurste beautyproduct en wat is je goedkoopste beautyproduct?
Mijn duurste beautyproduct moet een Dior oogschaduw palette zijn. Deze kost rond de €50, wat duurder is dan mijn Naked palette of andere palettes. Het Dior palette dat ik heb is 609 Earth Reflection en daar heb ik hierrrr al een artikel over geschreven. 
Mijn goedkoopste beautyproduct zal wel een zwart oogpotlood zijn geweest van Miss Sporty die ik vroeger vaak gebruikte. Mijn zus gebruikte die ook altijd en maakte het potlood altijd warm met een aansteker zodat de kleur intenser was. Ik denk dat het één van de eerste beauty tricks is die ik heb geleerd, ondanks dat ik dat nu niet meer doe. 

Woede: Met welk beautyproduct heb je een haat/liefde relatie?
Cleanser! Ik heb er een hekel aan om mijn gezicht schoon te maken met water en een cleanser. Ik doe het 't liefste met reinigingsdoekjes. Cleanser is voor mij zoveel werk, duurt lang, je haar wordt nat.... Wat een gedoe. Daarentegen wordt je gezicht er veel schoner, beter en mooier van. Dusja. Altijd een dilemma. Gulzigheid: Wat zijn jouw lekkerste beautyproducten?
De Tea Tree Water tonic van Lush vind ik heerlijk. Ik vind het heerlijk om tonic te gebruiken. Het voelt schoon, verfrissend en omdat de Tea Tree Water ook nog eens goed is voor je huid vind ik tonic een van de fijnste producten om te gebruiken. Het haalt altijd de laatste restjes make-up of vettigheid van mijn gezicht af en daar kan ik zó van genieten. 
Ook vind ik de bodylotion Japanese Cherry Blossom van the Body Shop heerlijk. Deze heb ik een aantal maanden terug gekocht en hij ruikt zó lekker, hij trekt goed in en mijn huid voelt heerlijk zacht. Ik ben meestal te lui om bodylotion te gebruiken, maar deze bodylotion smeer ik graag op.

Luiheid: Welk beautyproduct verwaarloos je?
Sowieso gezichtsprimer. Ik heb het wel, maar gebruik het niet. Als ik visagie doe gebruik ik het bijna altijd, maar bij mezelf doe ik het nooit. Misschien omdat ik nog geen fijne primer heb gevonden (aanraders?) of misschien eigenlijk gewoon omdat ik het een onnodige stap vind. 

Trots: Welk beautyproduct geeft je het meeste zelfvertrouwen?
Als ik er maar één mag kiezen is dat foundation. Ik vind het heel moeilijk, omdat mascara er ook een is, maar ik voel me fijner met een egalere huid dan langere wimpers. Ik besef me, terwijl ik dit schrijf, dat ik wel in tegenstrijd met mezelf ben, omdat ik meestal mascara opdoe op make-uploze dagen en geen foundation. Zal wel met luiheid te maken heb. Anyway, een van die twee dus!Lust: Wat vind je het meest aantrekkelijk aan het andere geslacht?
Lichamelijk vind ik mooi gevormde armen erg aantrekkelijk en vind ik een mooi gebit ook altijd een pluspunt (waar dat vandaan komt, ik heb geen flauw idee). Ook vind ik het aantrekkelijk als een man lekker ruikt. Qua innerlijk vind ik humor belangrijk en iemand die een charismatische, zelfverzekerde uitstraling heeft. 

Jaloezie: Welk beautyproduct zou je het liefst willen ontvangen als cadeau?
Wat het met jaloezie te maken heeft weet ik niet, maar dan zou het waarschijnlijk nagellak zijn. De meeste kleuren nagellak passen bij me en draag ik ook. Er zijn weinig kleuren die ik écht niet mooi vind of die ik niet zou dragen. Met make-up heb je vaak dat kleuren je moeten staan, wat moeilijk kan zijn voor de koper tenzij ze weten wat je staat. En mochten ze dat weten, dan zou ik blush of oogschaduw erg leuk vinden omdat ik dat toch wel draag en vaak afwissel! Deze tag was echt leuk om te doen. Ik hou wel van dit soort tags en ik vind het leuk als jullie de tag overnemen - link hem dan zeker even door ! Enjoy!

2 reacties:

  1. Leuke tag! :) Met cleanser heb ik dat ook de ene keer is het fijn de andere keer niet haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is een leuke tag om te lezen.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.