-

 

Follow on Bloglovin

Content

maandag 6 augustus 2012

Sleek Blush By 3 "Lace"
Blush heb je nooit genoeg. Hetzelfde als met schoenen: soms lijkt een paar op elkaar, maar zijn ze toch anders. Dat is ook zo met blush. Een koraal-kleur met gouden glitters? Check. Een koraal-kleur met gouden glitters die een tintje feller is? Check. En toch zijn ze anders. Blush is een beautyproduct waar ik vaak geen genoeg van krijg. Dit blush-palette kocht ik op mijn vakantie in Portugal bij de Portugese Sephora. Ik wist niet eens dat ze daar Sleek verkochten, maar ik had dit palette al een tijdje op het oog, dus ik was er alleen maar blij mee.

Sleek is niet heel lang geleden uitgekomen met een aantal blush paletten met de naam 'Blush by 3'. Er zijn vijf verschillende kleurfamilies. Het palette dat ik heb aangeschaft heeft de naam Lace. De verpakking van Sleek is altijd erg strak, makkelijk hanteerbaar en goed op te bergen. De meeste producten zitten in een strak, matzwart compacte verpakking die ik erg fijn vind. Voor mij hoeft verpakking van een product niet al te veel poespas hebben, dat maakt het alleen maar moeilijker op te bergen of mee te nemen wanneer je op pad gaat.


Sleek Blush By 3 in Lace heeft drie verschillende kleuren: Crochet, wat een prachtige matte peach kleur is, Guipure, een lichte oudroze met gouden shimmer en Chantilly, een matte felle roze kleur die een tintje koraal heeft. 


 De blushes zijn erg goed gepigmenteerd. Er komt veel pigment vanaf bij het aanbrengen op je gezicht of bij het maken van een swatch. De kleuren die in dit palette zitten zijn erg divers - het zijn drie verschillende soorten kleuren, maar met een gemeenschappelijke basis. Ze zijn alle drie erg draagbaar en staan de meeste mensen waarschijnlijk goed op hun huid.

Wat ik minder vond aan dit palette is dat de blushes erg poederig zijn. Dit viel mij tegen - ik hou er niet van als je je kwast in een blush rond wil draaien en er aan alle kanten poeder uit valt. Op dat punt na heb ik niks aan te merken op dit product! De kleuren zijn erg mooi, de combinatie mat - shimmer - mat vind ik erg geslaagd.


Deze swatches zijn op zich redelijk heftig geswatcht, maar het geeft wel een goed beeld van de intensiteit van de blushes. Denk dus niet dat je leuk je kwast in je blush heen en weer kan draaien en dan aan kan brengen. Voor je het weet ben je dit. Misschien niet helemaal leuk voor een dagje shoppen. 

Ik ben in ieder geval fan van dit blush palette. Ik heb hem bij de Portugese Sephora gescoord voor 8,15 omdat er een sale op alle producten aan de gang was, maar je kan hem bij de Sleek website voor 13 euro aanschaffen. 

Enjoy!

1 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.