-

 

Follow on Bloglovin

Content

maandag 20 augustus 2012

Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain 'Honey'


Ik keek heel erg uit naar het schrijven van dit artikel, omdat ik head over heels ben op dit product! Het is een nieuw lip product van Revlon, die helaas nog niet in Nederland te koop is, maar wel veel online! Het is de nieuwe Just Bitten Kissable Balm Stain. Een mix van concepten die mij erg bevallen!

Zoals de naam al zegt is het een Balm Stain, een lipstain in de vorm van een lippenbalsem. Het product moet er voor zorgen dat je lippen een tint krijgen na gebruik - alsof je net in je lip bent gebeten. (vandaar de Just Bitten hè.) De kleur die ik aangeschaft heb is de kleur Honey, een natuurlijke MLBB (my lips but better) kleur.
De kleur is een oud-rozige kleur. Het is een perfecte nude-roze kleur voor de meeste mensen. Toen ik research aan het doen was naar de verschillende kleuren sprong deze voor mij er uit, omdat ik gek ben op nude-roze kleuren. In mijn lipstick stash (artikel binnenkort ja?) heb ik voornamelijk dit soort kleuren lipstick of gloss, omdat dit soort kleuren mij het beste staan. 

De verpakking ziet eruit als een dik potlood en je kan aan de onderkant draaien zodat het product omhoog wordt gedraaid. Je hoeft het potlood dus niet te slijpen, ideaal natuurlijk. De verpakking is verder voornamelijk strak, van plastic en voelt wel stevig aan. 


De balm stain voelt heel erg zacht aan bij gebruik en is dus totaal niet stroef bij aanbrengen. Wat ik fijn vind aan dit product is dat hij een ontzettend mooie finish heeft. Hij voelt lekker crèmig aan, maar heeft ook een lichte glossy finish. Maar ook niet té glossy, if you know what I mean. Gewoon een perfecte finish. Eventuele velletjes of plekjes op je lippen worden niet erger gemaakt hierdoor, wat met sommige lipsticks of glosses nog wel het geval kan zijn. 
Het enige nadeel aan dit product is dat wanneer het langzamerhand van je lippen 'afglijdt' je lippen een beetje droog aan kunnen voelen. Misschien komt dit door de lichte stain die de balm creëert. De stain is ook niet heel erg duidelijk of heel erg opvallend, maar je lippen zijn licht getint na een tijdje. Ik kan niet zeggen dat het een hele erge stain is, het is niet te vergelijken met echte lipstains. Maar aan de ene kant ook weer fijn, omdat ik mijn lippen graag natuurlijk hou.

Swatch met flits

Swatch zonder flits

De Balm Stains zijn nu dus nog niet te koop in Nederland, maar wel op plekken zoals Ebay. Mijne heb ik hier besteld voor €11! Ik ben ontzettend tevreden en helemaal verliefd op dit product, dus check 'm zeker even. Enjoy!

2 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.