-

 

Follow on Bloglovin

Content

woensdag 22 augustus 2012

Catrice Salsa Cubana lipstick + FOTDCatrice is net uitgekomen met een nieuwe collectie: Cucuba! Hij ligt sinds kort in de winkel. Ik kwam hem tegen bij mijn eeuwige Kruidvat bezoekjes en werd verliefd op één lipstick. De rest van de collectie trok me niet zo. Er zijn twee lipsticks in de collectie: een nude-bruine kleur en een prachtige koraal kleurige lipstick met gouden shimmer die ik heb meegenomen. 


Daglicht

Flits

De huls is donkerbruin, wat er voor zorgt dat je de Cucuba print niet ziet. Je leest ook erg moeilijk wat er nou precies op staat geprint. Dat is in het daglicht iets beter, maar ik vind het toch zonde. Ik ben ook niet weg van de kleur van de verpakking, ze hadden hem beter een stuk feller kunnen doen - vooral als je kijkt naar de rest van de collectie. Wat ik wel mooi vind is de vorm van de lipstick- hij is plat afgesneden. Dit vind ik altijd fijn met opbrengen. De lipstick voelt heel erg zacht aan, meer als een licht gesmolten lippenbalsem dan als een lipstick. Hij voelt zachter aan dan MAC Lustres lipsticks, die ook erg zacht zijn. De naam 'Soft Lip Colour' kan je erg serieus nemen bij deze lipstick, hij glijdt over je lippen als boter. Dit voelt erg fijn, maar heeft ook het nadeel dat de lipstick niet lang blijft zitten. Als je het niet erg vindt om hem wat vaker aan te brengen is hij dus erg fijn! Hij ruikt zoetig, maar niet op een vervelende manier. Voor de prijs hoef je hem al helemaal niet te laten, hij kost namelijk €3,99. Het is een limited edition, dus als je hem wilt scoren moet je even je dichtstbijzijnde Kruidvat een bezoekje brengen!

Ik heb deze lipstick vandaag gebruikt voor het eerst en hij bevalt me wel! 


Naast Salsa Cubana op mijn lippen draag ik Chanel Vitalumiere Aqua foundation, Bourjois Healthy Mix concealer, Catrice Colour Bomb ombre blush, L'Oreal Super Liner, Rimmel Sexy Curves mascara en wat MAC Vanilla oogschaduw in mijn ooghoeken. 

Enjoy.

2 reacties:

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.