-

 

Follow on Bloglovin

Content

woensdag 29 augustus 2012

Catrice Made To Stay eyeshadow Copper & Gabbana (+vergelijking met MAC)
Budget artikelen vind ik zó leuk om te schrijven. Vooral het merk Catrice vind ik geweldig. Hier heb ik wel vaker over geschreven. Vandaag een product van de nieuwe uitbreiding van het schap - een crème oogschaduw. Catrice verandert eens in de zoveel tijd een aantal producten in hun schap en vervangt deze met nieuwe producten of nieuwe kleuren. Hun Made To Stay cream eyeshadows zijn èrg fijn en deze kleur is ook erg fijn! De kleur is Copper & Gabbana, een prachtige koper goud. In het potje zit 5 gram product, wat redelijk oké is. Het is in ieder geval genoeg voor een hele lange tijd. 
Op bovenstaande foto's komt de kleur heel goed naar voren. Zoals je kunt zien is het een koper-brons-goud waar het goud goed naar voren springt in het licht. Een prachtige kleur die prachtig zal staan bij verschillende huidtinten. De oogschaduw voelt heel zacht, bijna als een mousse oogschaduw. Het is een kruising tussen een normale crème oogschaduw en een mousse oogschaduw. Dit maakt de oogschaduw heel erg makkelijk aan te brengen. Daarnaast is hij sterk gepigmenteerd. Al deze punten bij elkaar maakt het een superfijne crème oogschaduw! 


De verpakking en grootte deed me denken aan andere crème oogschaduws die ik heb in een potje: de MAC Paintpots en de Chanel Illusion d'Ombre. Zoals je kan zien is het potje even hoog, maar smaller dan beiden. 
Ook deed de kleur van de Copper & Gabbana me denken aan de MAC oogschaduw Woodwinked en de Paintpot Indianwood. Tijd voor een vergelijking van beide crème oogschaduws.Links zie je de MAC Paintpots, die aanzienlijk meer inhoud hebben dan de rechtse Catrice Made To Stay. De kleur komt in het potje redelijk overeen, maar het product zelf voelt heel anders. De MAC Paintpot is een stuk harder en vaster dan die van Catrice. Qua kleur zijn ze ook verschillend. 


 Links zie je Catrice, rechts is MAC. Die van Catrice is een stuk lichter, gouder en zachter. MAC Indianwood is wat dekkender en donkerder. Maar in principe zou het wel in dezelfde kleurfamilie zitten! Prijsverschil is ook erg groot. Een Catrice Made To Stay kost €3,49 en een MAC Paintpot kost in Nederland €19! MAC heeft een bredere kleurkeuze, maar Catrice heeft vier hele mooie kleuren, en voor die prijzen heb je er vier voor de prijs van één Paintpot. Ze zijn te koop bij de Kruidvat! Enjoy!2 reacties:

  1. De mac variant is erg fijn. Wel een hele mooie kleur van Catrice. Leuk dat je er een vergelijking in hebt verwerkt.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede pigmentatie :) Ik vind die van Mac net iets mooier

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.