-

 

Follow on Bloglovin

Content

dinsdag 14 augustus 2012

Philosophy haulin'


Ik heb deze maand zoveel gekocht. Ik heb ook zoveel beauty stuff gekocht die ik zeker ga reviewen. Wat skincare hier en daar, een beetje make-up erbij.. Ik wilde al een hele tijd Philosophy uitproberen en toen ik een cadeaubon van de Ici Paris had gekregen vond ik het tijd om me eens uit te leven bij het Philosophy schap.

Philosophy is een merk dat uit de Verenigde Staten komt. In Nederland kan je Philosophy tot nu toe eclusief krijgen bij de Ici Paris. Het merk staat voor believing in miracles, while celebrating the beauty of the human spirit. Het merk geeft mij een soort van zen-gevoel. Dit krijg ik altijd als ik naar de verpakking krijg of als ik bij het schap sta. Kan het niet uitleggen, maar Philosophy spreekt mij heel erg aan.


De hoofdreden voor mijn Philosophy aankoop is de Purity cleanser. Die staat al zo lang op mijn wishlist, maar elke keer weerhield ik mezelf er van om hem aan te schaffen. Maar omdat ik wist dat ik mijn mandje zou vullen met Philosophy, heb ik hem meteen gekocht. Full size bij de Ici Paris kost deze volgens mij €16,95 voor 240 ml. Er komt zeker een review van deze cleanser aan.

Het andere fullsize product dat ik heb gekocht is de Turbo Booster C Powder. Dit is een poeder waar vitamine C in is verwerkt. De poeder vermeng je met je dagcreme voor een extra kick voor je huid. Het helpt bij het beschermen en egaler maken van de huid. Hier komt zeer snel een review over, het is een heel bijzonder product die ik inmiddels al makkelijk heb verwerkt in mijn dagelijkse routine. Fullsize is €26,95 voor 7,1 gram.

Daarnaast heb ik een kleine versie van de crème Hope In A Jar gekocht. Deze crème wordt wereldwijd geroemd en geraved, dus ik was ontzettend benieuwd of de crème nou werkelijk zo geweldig is als wordt geclaimd. Omdat de fullsize van 60 ml €35,95 kost, wilde ik niet direct de fullsize kopen. Ik heb een kleinere versie van 15 ml gekocht om uit te testen. Deze kostte €8,95. Daar heb ik nog een extra tester bijgekregen van 7 ml, dus ik kan wel even vooruit wat betreft het testen. 


Ik heb nog wat leuke extra testers gekregen. Je ziet dat ik een kleine Purity heb gekregen, samen met een kleine tester van the Microdelivery Exfoliating Facial Wash heb gekregen. Dit is ook een cleanser, maar die werkt in tegenstelling tot de Purity ook exfoliating, dus als een milde scrub.  
Ik heb een tester van Keep The Peace gekregen, een dagcrème die zich richt op roodheid en een gevoelige huid. Ook heb ik een tester gekregen van de geur Amazing Grace, een parfum van Philosophy.  Wat is dit een heerlijke geur. Hij is vrouwelijk, maar volwassen tegelijk. Hij is bloemig, want je kan de noot van de roos ruiken, maar niet op een verkeerde manier. Ik ben normaal geen fan van geuren waar roos is in verwerkt, maar bij deze geur is hij zo goed gecombineerd met andere noten (ik lees nu net muskus, bergamot, noten en jasmijn) dat hij echt ontzettend lekker is. Ik zit te overwegen om deze geur aan te schaffen! Probeer hem zeker eens uit. 
Als laatste heb ik nog testers gehad van de Microdelivery Peel. Een product wat ik al heel lang wil proberen. Het is een behandeling van Philosophy dat bestaat uit twee stappen en is gebaseerd op microdermabrasie. Het bestaat uit een scrub en een cleanser die samen werken als een behandeling voor een egale, gave en vernieuwde huid. Verder ga ik hierop in wanneer ik de testers heb geprobeerd en ik hier een review over schrijf. 

Kijk zeker even bij de Ici Paris bij het Philosophy schap. Naast heerlijke skincare hebben ze ook geweldige douchegels die heerlijk ruiken (cinnamon buns for the win!) die ik ook zeker nog wil aanschaffen. 
Enjoy!

3 reacties:

  1. Oh wat heb je veel gekocht! Ben benieuwd naar een review :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke aankopen zeg, en die samples! :-O
    Ben zo benieuwd naar de Microdelivery Peel, maar de prijs houd me een beetje tegen..
    Mijn 2e fles van de Purity Made Simple is nu bijna op, en twijfel of dat ik een 3e ga bestellen.
    Vind hem enorm fijn, maar wil eigenlijk helemaal overstappen op Etat Pur...
    Geniet van de spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. HEY die cleanser heb ik ook, die is fijnnnn

    BeantwoordenVerwijderen

Search

Mogelijk gemaakt door Blogger.